Hem > Nyheter > Innehåll

Pappersframställning En som kan täckas ordentligt på ytan av objektet

May 19, 2017

Pappersproduktion är en kemisk blandning som kan vara ordentligt täckt på objektets yta, skyddad, dekorerad, märkt och annan speciell användning. Kinas färgindustri mer auktoritativ "färgteknik" är en bok som definieras som: "färgbeläggning är ett material, detta material kan användas i olika byggprocesser belagda på objektets yta, bildandet av stark vidhäftning, med viss styrka, kontinuerlig Av bildningen av filmen känd som beläggningen, även känd som färgfilm eller beläggning.

Färgbeläggning består i allmänhet av filmbildande material, fyllmedel (pigment), lösningsmedel, tillsatser och andra fyra komponenter. Beroende på prestandakraven, ibland förändras ingredienserna något, till exempel lack utan pigment, pulverbeläggningar kan inte vara lösningsmedel.

Tillhörande organiska kemiska polymermaterial hör till bildningen av beläggningen av typen av polymerföreningar. Enligt klassificeringen av moderna kemiska produkter är färgbeläggningar fina kemiska produkter. Moderna färgbeläggningar blir gradvis ett mångsidigt teknikmaterial och en viktig industri inom kemisk industri.

En kort historia av lackbeläggningar

Pappersproduktion är en blandning av organiska eller oorganiska material för att dekorera och skydda föremål. Ursprunget för pappersproduktion är otvivelaktigt. BC 6000 år har Kina använts oorganiska föreningar och organiska pigment blandad rostfärg förbättras. I 1500 BC, i franska och spanska grottor har färgbeläggningar använts för målning och dekoration. År 1500 f.Kr. använde egyptierna färgämnen som indigo och madder blå och röd färg, men denna färg är fortfarande mycket ofullkomlig. 18th century, på grund av utvecklingen och användningen av linfröolja och zinkoxid, den snabba utvecklingen av färgbeläggningsindustrin.

Under 20-talet har färgbeläggningsprocessen varit en stor utveckling, det finns en större vidhäftning, högre glans, flamskyddsmedel, korrosionsbeständighet och värmestabilitet i olika färger av pappersproduktion, målar tidigt det mesta av vegetabilisk olja som huvudråvara , Det kallas "pappersproduktion", såsom hälsan hos den ursprungliga ekokokta tungoljan. Oavsett om traditionella naturmaterial som råvaror för färgprodukter eller modern utveckling av syntetiska kemiska produkter som råvaror, färgprodukter, är organiska kemiska polymermaterial, är beläggningen en polymerföreningstyp. Enligt klassificeringen av moderna kemiska produkter är färg en fin kemisk produkt. Moderna beläggningar blir gradvis ett mångsidigt tekniskt material, en viktig industri inom kemisk industri.