Hem > Nyheter > Innehåll

Flytande aluminium Sulfate nederbörd metod järn borttagning

Jun 26, 2017

Flytande aluminium sulfate nederbörd metod järn borttagning

De allmänna flytande aluminium sulfate eller mer lite järn föroreningar, för att låta det spela sin användning effekt, är det nödvändigt att säkerställa dess renhet, och det finns många sätt att ta bort järn, nederbörd metoden är en av följande för att införa.

1, aluminiumoxid och järn bestämning metod: bestämning av aluminiumoxid innehåll, användning av indirekta komplexometriska titrering. Under vissa förutsättningar, ett överskott av EDTA-lösningen lades till och den återstående EDTA titrerades med bly nitrat som indikator. KF lösningen var sedan bort selektivt från komplexförening aluminium jonerna och titreras med bly nitrat borttagen från EDTA, kan vara mätte innehållet av aluminiumoxid, enheten med (gΠL) sade.

2, beredning av flytande aluminium sulfate: avfall sulfuric syran urlakning bauxit framställs genom den sura lösningen efter spädning, flockning, sedimentering, justera pH-värde 310 ~ 315 eller så, provtagning analys av aluminiumoxid innehåll och järnhalt ( Massa bråk), aluminiumoxid koncentrationen av 100158 g/L, järn % 011080%.

3, organiska fällningsmedel en nederbörd järn borttagning:

En solid organisk fällning A 40 g behandlades med desalted vatten till en lösning av 40% av massan. Den flytande fällningsmedel lades till en viss mängd flytande aluminium sulfate enligt mängden aluminium sulfate vätska och blandningen filtrerades omedelbart efter omrörning för 110 timmar för att mäta innehållet av aluminiumoxid och halten av järn.

Hoppas att ovanstående innehåll kan hjälpa dig, om du vill veta mer om flytande aluminium sulfate kunskap, Fortsätt att uppmärksamma vår hemsida, och vi välkomnar nya och gamla kunder kommer att köpa våra produkter.