Hem > Nyheter > Innehåll

Flytande aluminium sulfat används ofta

Jul 07, 2017

Flytande aluminium sulfat används ofta, särskilt i industriella applikationer, det används ofta som ett flockningsmedel, om det och eldfasta material, vad kommer hända? Den

Flytande aluminium sulfate kombineras med eldfasta material, bildandet av eldfasta injektion, intensiteten i svängningarna med temperaturvariationer. Eftersom i uppvärmning bearbeta en rad fysiska förändringar och kemiska förändringar. Vid rumstemperatur är det inte koaguleringsmedel koagulering långsam, lägga till koaguleringsmedel bauxit cement kommer att producera kalciumsulfat och järnsulfat, magnesiumsulfat och så vidare.

Flytande aluminium sulfate i tillämpningen av eldfasta material kan också spela en massa effekt.

Flytande aluminium sulfate kan naturligtvis också användas som papper filler, betningsmedel, vattenrenare och eldsläckning agent, värme kan främja hydrolys och producera nederbörd av aluminiumhydroxid. Detta är dess funktion, med utvecklingen av samhället, tekniska framsteg, tror att dess andra egenskaper kommer att utvecklas gradvis.

På den flytande aluminium sulfaten med eldfast material på första kort introduktion till här, från som, om den och eldfasta material kommer att ytterligare förbättra dess användning effekt.