Hem > Nyheter > Innehåll

Flytande aluminium Sulfate i en vissa villkor kan vara koagulerat

Jul 07, 2017

Flytande aluminium sulfate i en vissa villkor kan vara koagulerat, som påverkar dess koagulering effekt av vilka faktorer? Ta en titt på det.

Det anses allmänt att de faktorer som påverkar koaguleringen av flytande aluminium sulfate är vattentemperaturen, suspenderade ämnen koncentration i vatten, pH-värde, koaguleringsmedel dosering och så vidare. Vattentemperaturen är för låg, kolloidal Brownian rörelse saktar ner, återfuktning ökade, koaguleringsmedel hydrolys är långsam, så vattentemperaturen är i allmänhet 20 ~ 30 ℃ är lämpligt. De experimentella betingelser för vattentemperaturen 25 ~ 30 ℃, i linje med de lämpligaste temperaturkrav. Koncentrationen av suspenderade ämnen i vatten är låg, partikel kollision är kraftigt nedsatts, koagulation effekten är dålig; men koncentrationen är hög, krävs koagulering dosen ökar. PH-värde påverkar egenskaperna närvaro och ytan av föroreningar, men också påverkar hydrolys equilibriumen av koaguleringsmedel och morfologi och tid av produkten existens. Lakvatten innehåller en hög grad av bikarbonat alkalinitet, pH har en viss buffert effekt.

Experimentella resultat visar att svagt alkaliska lakvattnet kan uppnå bättre experimentella resultat utan syra och alkali förordning. Doseringen av flytande aluminium sulfat är relaterad till arten och koncentrationen av mikropartiklar i vatten, och är också relaterad till de sorter, dosering metoder och medelstora villkor för flytande aluminium sulfat.

Här, jag tror vi har en flytande aluminium sulfate har en allmän förståelse av det, Läs mer om innehållet, vänligen uppmärksamma vår hemsida, om du har några frågor, vänligen kontakta oss, eller besöka företaget, titta framåt till ditt besök.